Radovi na ŠRC-u Trnje

  • Događanja
20.05.2023

ŠRC Trnje, poznat po svom bogatom sportskom sadržaju i prijateljskoj atmosferi, trenutno prolazi kroz faze unapređenja svoje infrastrukture. Jedna od ključnih inicijativa je obnova stazica, koja će donijeti brojne prednosti za posjetitelje i korisnike Centra.

Društvo za športsku rekreaciju Trnje, odgovorno za upravljanje centrom, prepoznalo je važnost održavanja visokih standarda kvalitete i sigurnosti. U skladu s time, započeti su radovi na obnovi stazica koje se protežu kroz centar.
Obnova stazica uključuje temeljitu sanaciju i poboljšanje površine, uklanjanje eventualnih oštećenja i neravnina te postavljanje novih ploča i rubnika.

Društvo za športsku rekreaciju Trnje ističe da su ovi radovi samo jedan od mnogih projekata koji se provode kako bi se sportski centar dodatno unaprijedio. Kroz kontinuirana ulaganja i inovacije, cilj je osigurati da ŠRC Trnje bude mjesto gdje se zajednica okuplja radi zdravlja, aktivnosti i zabave.

Očekuje se da će radovi biti završeni u bliskoj budućnosti, a ukoliko želite biti u tijeku s napretkom radova i ostalim događanjima u ŠRC-u Trnje, pratite našu web stranicu i društvene mreže.

Gdje nas možete pronaći?

Ulica grada Vukovara 236e - 10 000 Zagreb