REKREATIVNO LJETO U ZAGREBU 2024.

  • Obavijesti
  • Ponude
17.06.2024

Zagrebački savez sportske rekreacije „Sport za sve“ već dvadesetak godina provodi projekt “Aktivno ljeto na otvorenom”, kroz koji se građanima nude besplatni programi zdravstvenog vježbanja za sportaše rekreativce. Ljetni program se odvija na više od pedeset lokacija tijekom tri ljetna mjeseca, a koristi ga više tisuća građana svih dobi te različitog zdravstvenog i fitness stanja i interesa.

Projekt „Aktivno ljeto na otvorenom“ omogućuje građanima Zagreba sudjelovanje u raznovrsnim vježbama koje su osmišljene za poboljšanje zdravlja i kondicije. Programi uključuju pilates, korektivnu gimnastiku, treninge snage, zumbu te razne druge sportske aktivnosti. Cilj je potaknuti zdrav način života, omogućiti rekreaciju na otvorenom i promovirati važnost redovitog vježbanja za fizičko i mentalno zdravlje.

Svaka lokacija nudi prilagođene vježbe koje vode stručni instruktori, a programi su dostupni za sve dobne skupine, od djece do starijih osoba. Bez obzira na zdravstveno stanje ili trenutnu kondiciju, svaki građanin može pronaći nešto za sebe i pridružiti se zajednici koja cijeni aktivan i zdrav način života.

Za više informacija: https://sportzasve-zagreb.hr/ljetni-program/

Izrezak
je

Gdje nas možete pronaći?

Ulica grada Vukovara 236e - 10 000 Zagreb